UPDATE:

Vanwege het groot aantal aanmeldingen beginnen we op zaterdag 13 april al om 8.15 uur. Mocht je graag deelnemen aan de opstapdag maar kun je niet zo vroeg, dan kun je op de reservelijst geplaatst worden, voor het geval iemand uitvalt. Je kunt dit aangeven op onderstaand formulier.

Mocht je helemaal niet kunnen, maar wel graag van de aanbiedingen gebruik maken die we hebben op de opstapdagen, neem dan binnen 2 weken contact met ons op via onderstaand formulier om een intakeles te plannen.

—————————-

Wil jij eens kennis maken met het motorrijden? Schrijf je dan in voor onze GRATIS Motoropstapdag. Dit jaar wordt deze gehouden op vrijdag 12 april vanaf 16.45 uur en op zaterdag 13 april vanaf 09.00 uur.

Samen met een instructeur kun je op ons eigen oefenterrein kennis maken met de motor en het motorlessen.

Besluit je na deze opstapdag om bij ons motorlessen te gaan volgen, dan hebben we een paar mooie aanbiedingen met flinke kortingen voor je.

LET OP: je dient je via onderstaand formulier in te schrijven, zodat we een tijdstip voor je kunnen reserveren. Je ontvangt van ons dan een bevestigingsmail met de datum en het tijdstip.