Veilig werken met de Heftruck (U16)

Deze heftruckopleiding is als basisopleiding bedoeld voor medewerkers die nog geen enkele ervaring hebben. Het theoriegedeelte voor het heftruckcertificaat en het reachtruckcertificaat is nagenoeg gelijk. Zij die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen, afhankelijk van hun doel, met deze opleidingen hun certificaat (ook wel heftruckdiploma genoemd) behalen. Daarnaast kunt u door middel van een heftruckopleiding de kosten en veiligheid positief beïnvloeden. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbo-wet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren ook met betrekking tot heftruck en veiligheid.
De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de vorkheftruck voldoende instructie te geven, werken met een vorkheftruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze opleiding wordt je geleerd hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een heftruck moet besturen en hoe je er op een veilige manier mee kunt werken.
Extra:
Combineer de heftruck-cursus met een Stapelaar / EPT-instructie. Na het afronden van de heftruck-cursus is er een mogelijkheid om één uur praktijk-instructie te krijgen voor de Stapelaar / EPT. Samen met de theorie die ‘s morgens al gegeven is, is dit voldoende om het certificaat te behalen voor de stapelaar of de elektrische palletwagen. Hier zijn extra kosten aan verbonden !!!

Veilig werken met de Heftruck

€190,-

Dagdelen: 2

Uren Code 95: 7

Soob: –

Heftruck of Reachtruck Certiflex

€210,-

Dagdelen: 2

Uren Code 95: 7

Soob: –

Heftruck of Reachtruck Spectrum

€210,-

Dagdelen: 2

Uren Code 95: 7

Soob: –