Bromfiets-rijbewijs

(AM2)

Kies je voor bromfietsrijles bij Keijbeck Opleidingen, dan kies je voor kwaliteit. Voor je brommerrijbewijs(scooterrijbewijs) ben je bij ons aan het juiste adres.
Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs doe je eerst theorie-examen. Dit is mogelijk vanaf 15,5 jaar. Vanaf je 16e mag je rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Wil je direct als je 16 wordt, bromfiets rijden? Laat ons dan zo vroeg mogelijk weten wanneer je 16 wordt zodat we je tijdig in kunnen plannen.

Actiepakket A

5 uur les +examen am2
€485,-

Het actiepakket voor het scooterrijbewijs bestaat uit:

  • 5 praktijklessen AM2
  • het praktijkexamen AM2

De lessen worden meestal gepland in 2 blokken van 2 uren en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen. Vul onderstaand formulier in voor meer info of voor het aanvragen van dit pakket.

Actiepakket B

7 uur les + examen am2 + 1 maal examen garantie
€599,-

Dit pakket bestaat uit:

  • 7 praktijklessen
  • het praktijkexamen
  • 1 keer gratis herexamen

De lessen worden meestal gepland in blokken van 2 uren en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen.

Theorie les 3e vrijdag van de maand (inschrijven verplicht)

Gratis

De theorielessen worden iedere 3e vrijdag van de maand gegeven van 16 tot 18 uur. Het is de bedoeling dat je vooraf thuis alvast de leerstof doorneemt. Als je bij ons ook de praktijkopleiding volgt, dan is deze theorieles gratis.

Let op: Aanmelden is verplicht.

Herexamenpakket A

3 uur les + examen am2
€395,-

Dit pakket bestaat uit:

  • 3 praktijklessen
  • het herexamen

De lessen worden meestal gepland in 1 blok van 2 uur en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen.

Hoe ziet een bromfiets-opleiding eruit

Theorieopleiding:

Je ontkomt er niet aan. Voor je bromfietsrijbewijs moet je een theorie examen halen. Keijbeck Opleidingen biedt voor zelfstudie, zowel boeken als kaarten voor e-learning aan. Iedere derde vrijdag van de maand kan je bij Keijbeck Opleidingen klassikaal theorieles volgen op de locatie in Susteren. Als je de praktijklessen bij Keijbeck Opleidingen volgt, zijn de klassikale theorielessen gratis. Heb je moeite met theoretisch leren dan is er de mogelijkheid om individuele theorielessen te volgen. Dit kun je afspreken op de rijschool.

Praktijkopleiding:

Vanaf je 16e mag je praktijklessen volgen en praktijkexamen doen. Deze lessen starten vanaf onze locatie in Susteren. De lessen worden gegeven in blokken van minimaal 2 uur, aansluitend op het laatste blok volgt het praktijkexamen.

Praktijkexamen :

Om het praktijkexamen af te leggen moet je 16 jaar zijn en het theorie-examen hebben behaald. De praktijklessen starten vanaf onze hoofd locatie te Susteren. Tijdens het praktijkexamen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij je wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of je de bromfiets beheerst.

Overig:

Meenemen naar je praktijkexamen:
Een geldig identiteitsbewijs.

Losse theorie les individueel per uur

€50,- per uur

Vóór je mag beginnen met je bromfietslessen moet je eerst slagen voor je theorie-examen. Veel kandidaten onderschatten dit theorie-examen. Het is moeilijker dan de meeste kandidaten verwachten. Om je te helpen met het leren van de bromfietstheorie verzorgen wij theorielessen speciaal voor bromfiets.

Heb je vragen over de verkeersregels, wil je meer uitleg over bepaalde onderwerpen of wil je meer informatie dan in het leerboek vermeld staat, dan is deze theorieles echt iets voor jou. De bedoeling is dat je van tevoren thuis alvast leert met behulp van het leerboek en de oefenvragen.

  • Je kunt de theorieles individueel volgen in een blok van 1 uur.
  • Je kunt ook kiezen voor een klassikale cursus. Deze cursus wordt iedere 3e vrijdag van de maand van 16 tot 18 uur gegeven het hele jaar door – aanmelden verplicht. 

Kosten voor de klassikale theorieles (zonder boeken en examen): helemaal GRATIS als je bij ons ook de praktijkopleiding gaat volgen.