Bromfiets-rijbewijs

(AM2)

Kies je voor bromfietsrijles bij Keijbeck Opleidingen, dan kies je voor kwaliteit. Voor je bromfietsrijbewijs(scooterrijbewijs) ben je bij ons aan het juiste adres.
Vóór je mag gaan lessen moet je eerst het theorie-examen halen. Dit is mogelijk vanaf 15,5 jaar. Vanaf je 16e mag je rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Wil je direct als je 16 wordt, bromfiets rijden? Laat ons dan zo vroeg mogelijk weten wanneer je 16 wordt zodat we je tijdig in kunnen plannen.

Actiepakket A

5 uur les +examen am2
€485,-

Het actiepakket voor het scooterrijbewijs bestaat uit:

  • 5 praktijklessen AM2
  • het praktijkexamen AM2

 

De lessen worden meestal gepland in 2 blokken van 2 uren en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen. Vul onderstaand formulier in voor meer info of voor het aanvragen van dit pakket.

Herexamenpakket A

3 uur les + examen am2
€395,-

Dit pakket bestaat uit:

  • 3 praktijklessen
  • het herexamen

De lessen worden meestal gepland in 1 blok van 2 uur en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen.

Actiepakket B

7 uur les + examen am2 + 1 maal examen garantie
€599,-

Dit pakket bestaat uit:

  • 7 praktijklessen
  • het praktijkexamen
  • 1 keer gratis herexamen

De lessen worden meestal gepland in blokken van 2 uren en 1 blok van 1 uur met aansluitend het praktijkexamen.

Losse theorie les individueel per uur

€50,-

Je kunt de theorieles individueel volgen in een blok van minimaal 1 uur. De prijs is per uur.

Hoe ziet een bromfiets-opleiding eruit

Je ontkomt er niet aan. Voor je bromfietsrijbewijs moet je een theorie examen halen. Keijbeck Opleidingen biedt voor zelfstudie, zowel boeken als kaarten voor e-learning aan. Heb je moeite met theoretisch leren dan is er de mogelijkheid om individuele theorielessen te volgen. Dit kun je afspreken op de rijschool.

Vanaf je 16e en als je de theorie hebt gehaald mag je praktijklessen volgen en praktijkexamen doen. Deze lessen starten vanaf onze locatie in Susteren. De lessen worden gegeven in blokken van minimaal 2 uur, aansluitend op het laatste blok volgt het praktijkexamen.

Om het praktijkexamen af te leggen moet je 16 jaar zijn en het theorie-examen hebben behaald. Tijdens het praktijkexamen wordt een route gereden van tenminste 25 minuten, waarbij je wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of je de bromfiets beheerst.

Overig:

Meenemen naar je praktijkexamen:
Een geldig identiteitsbewijs.