Beroepsopleidingen

Maak hieronder een keuze uit een rijopleiding en kies of je wilt starten met de theorie, een intake, losse lessen of gelijk een pakket incl. examen.

null

ADR Gevaarlijke stoffen

Op grond van het ADR-verdrag moeten chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in het bezit zijn van het ADR opleidingscertificaat voor bestuurders (ADR Basiscertificaat). Wilt u dit certificaat behalen dan bent u wettelijk verplicht om hiervoor lessen te volgen.Lees meer »
null

Arbo & Veiligheid

Arbo & Veiligheid is eigenlijk een verzamelnaam van cursussen die gericht zijn op de arbeidsomstandigheden en de veiligheid. Tegenwoordig staan deze hoog in het vaandel bij de meeste bedrijven.Lees meer »
null

Logistieke opleidingen

Logistiek is niet alleen het transport van de ene naar de andere plek, maar een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase.Lees meer »
null

Chauffeurstrainingen

Vrachtwagenchauffeur zijn, betekent niet alleen dat je goed moet kunnen rijden. Er zijn tal van facetten waar chauffeurs mee te maken krijgen. Enerzijds zijn de opleidingen gericht op het persoonlijke en anderzijds hebben ze te maken met situaties ter plaatse.Lees meer »
null

Verticaal transport

Verticaal transport is in feite een verzamelnaam voor heffen, hijsen en werken met een hoogwerker.Lees meer »
null

Management opleidingen

Onze managementopleidingen zijn in het leven geroepen door een groeiende vraag uit de transport- en logistieke sector.Lees meer »