VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u andere vragen dan hieronder vermeld?

Laat het ons weten via contact formulier en we zorgen dat het snel beantwoord wordt.

Word ik thuis opgehaald voor de rijlessen ?

Wat betreft autorijlessen word je thuis opgehaald. Voor alle andere categorieën start je normaal gezien vanaf de rijschool of de examenlocatie.

Heb ik een vaste instructeur en lesauto ?

Er word zo min mogelijk gewisseld van instructeur. Uiteraard kan het wel voorkomen dat er eens iemand anders bij je aan de deur verschijnt. Alle instructeurs rijden met precies dezelfde auto dus wellicht zal je niet eens merken dat je eens een andere auto krijgt.

Met welk merk lesauto wordt er bij Keijbeck Opleidingen gereden ?

Alle autorijlessen worden gedaan met Toyota. Dit geeft een mooie éénheid als rijschool.

Hoe vaak kan ik rijles volgen per week ?

In overleg met de rijschool kun je zo vaak rijlessen als je zelf zou willen. Uiteraard wordt door de planning bepaald of de auto en instructeur beschikbaar zijn.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Mocht het ondanks de zorg die wij aan onze opleidingen besteden toch voorkomen dat u onverhoopt een klacht heeft, dan kunt u deze indienen via het klachten formulier. Dit formulier zal binnen 3 werkdagen door de verantwoordelijke behandeld worden en, indien gewenst, zal met u contact worden opgenomen.

Wat is het verschil tussen een individueel begeleid theorie-examen en een theorie-examen extra tijd?

Het examen met extra tijd is vooral geschikt voor kandidaten met leesproblemen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het examen met extra tijd is in de examenzaal. Hee examen is met 15 minuten verlengd, dus van maximaal 30 minuten heb je nu maximaal 45 minuten.
Het individueel begeleid examen is vooral geschikt voor kandidaten die meer tijd en/of begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos. Dit examen is in een aparte ruimte. De medewerker leest de examenvragen en de antwoordmogelijkheden voor.

Wat moet ik meenemen naar mijn examen ?

Je moet altijd wettig en geldig legitimatiebewijs meenemen.
Daarbij moet je voor het motor AVB examen je A-theoriecertificaat, óf je geldige B-rijbewijs meenemen.
Voor de overige praktijk-examens dien je altijd je geldige rijbewijs van de onderliggende categorie mee te nemen.

Kan ik een geplande rijles nog afzeggen ?

Geplande praktijkrijlessen kun je tot 72 uur van tevoren afzeggen. Dit geldt niet voor dagopleidingen.

Hoe moet ik de rijschool machtigen ?

Kijk hier om de volledige uitleg te lezen over het machtigen van je rijschool.

Ik wil graag een andere instructeur is dat mogelijk ?

Jazeker. We zijn allemaal mensen, dus kan het voorkomen dat er geen klik is tussen jou en je instructeur. Twijfel daarom niet en neem contact met ons op. Het voordeel van onze grote rijschool is dat er meerdere instructeurs in dienst zijn. Hierdoor heeft de leerling de mogelijkheid tot wisselen. Dit kan echter wel leiden tot een verandering van je planning omdat de andere instructeur natuurlijk ook al lessen heeft opstaan. De planning zal dan samen met jou zoeken naar een passende oplossing.