Wie is Keijbeck

Op 1 november 1988 is Roger Keijbeck met 1 auto in Susteren gestart met Autorijschool Roger Keijbeck. Na ongeveer een jaar kwam de tweede auto en kort daarop werd een motor aangeschaft. Het personeel groeide mee en zag dat er na 4 jaar een vrachtwagen met aanhangwagen, 4 auto’s en 3 motoren op de Limburgse wegen reden. Het waren de beginjaren van iets moois.

Het rijbewijs is voor vele tienduizenden beroepschauffeurs die door Europa rijden een basis behoefte. Ook de huisvrouw die haar kinderen in de stromende regen naar school brengt, is maar wat blij met haar pasje. Voor ons is het doel om tijdens de rijlessen iemand bewust te maken van de gevaren en veiligheid voorop te stellen. Naast het opleiden van chauffeurs zien we onszelf als een autoriteit op het gebied van verkeersregels.

Daar waar het in de jaren ’90 begon met allerhande rijbewijzen, zijn we tegenwoordig de opleider van Zuid-Nederland op het gebied van transport en logistiek. Tussen 08.00 en 22.00 rijdt een imposante colonne scooters, brommobielen, auto’s met of zonder aanhanger, motoren, vrachtauto’s (met of zonder middenasaanhangwagens, lzv of trekker/oplegger), bussen en tractoren op de Limburgse en Brabantse wegen. Daarnaast bieden we meer dan 80 theoretische en praktische opleidingen aan die aansluiten op het werkgebied transport & logistiek. De vele Code 95 opleidingen zijn erg gewild in de transportwereld die na de crisis weer op volle toeren draait.

Vanuit het hoofdkantoor in Susteren wordt naast een 30-tal instructeurs een groot aantal zelfstandige docenten aangestuurd door de kantoormedewerkers en de directie. Service staat bij ons hoog in het vaandel en met gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl zijn we onze leerlingen erg dankbaar. Kwaliteit is een andere kerntaak en daarom hebben we gekozen voor de certificering volgens de ISO 9001 norm. Keijbeck was in 1998 de eerste rijschool in Nederland die ISO 9001 gecertificeerd werd. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende organisaties, waardoor subsidies op opleidingen mogelijk zijn.

Om in heel Zuid-Nederland actief te kunnen zijn, hebben we vestigingen in Susteren, Venlo, Weert, Bladel en Helmond. Zo kunnen we met alle instructeurs particulieren en bedrijven helpen met hun vraagstukken. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

We zijn trots op het hele team en inmiddels zijn Colin en Jessie Keijbeck toegetreden tot de directie. Hun frisse blik zorgt ervoor dat we ons ook de komende 30 jaar blijven ontwikkelen als de opleider van Zuid-Nederland.

Keijbeck