Brommobiel-rijbewijs:

(AM-4)

Het Brommobielrijbewijs halen bij Keijbeck opleidingen? Voor de opleiding van het Brommobielrijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar kun je praktijkexamen doen. Je kunt de lessen volgen met je eigen brommobiel, die moet dan wel verzekerd zijn en over een L-plaat beschikken. Let wel op: je mag dus niet zelf met je eigen brommobiel naar het oefenterrein/examenterrein rijden.
Heb je zelf nog geen brommobiel, dan kun je er bij ons eentje huren voor de rijlessen en het examen.

Intake 2 uur

€130,-

In de intake rijles gaan we kijken wat je eventueel al weet van het brommobiel rijden. Indien nodig krijg je uitleg over het voertuig en de bediening ervan.

De les vindt plaats op ons eigen afgesloten oefenterrein. Aan het einde van de les kan de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt om een goede kans te maken om in 1 keer te slagen voor je praktijkexamen. Intake duurt 2 uur

Actie pakket A

4 uur les + examen am4
€499,-

Dit pakket bestaat uit:

  • 2 praktijklessen
  • 1 praktijkexamen.

De praktijklessen worden gepland in 2 blokken van 2 uren of 1 blok van 4 uren op ons oefenterrein.

Het praktijkexamen wordt zo kort mogelijk na de praktijklessen gepland en wordt afgenomen op ons eigen oefenterrein.

Losse theorie les individueel per uur

€50,- per uur

Heb je moeite met het leren van de theorie, dan bieden we de mogelijkheid om individuele theorieles te volgen. Dit kan in overleg overdag en ’s avonds.

De theorieopleiding kun je doen door middel van zelfstudie in combinatie met e-learning en een leerboek. Heb je moeite met zelfstudie kun je ook individuele of klassikale theorieles aanvragen. Zodra je denkt dat je de leerstof beheerst kunnen we voor jou het theorie-examen aanvragen.

Theorie-examen:

Voor het theorie-examen moet je tenminste 15,5 jaar zijn. Je krijgt 50 vragen en bij 43 of meer goed beantwoorde vragen ben je geslaagd. Een voldoende uitslag van dit examen blijft 1,5 jaar geldig

Voorafgaand aan de praktijkopleiding raden wij aan een proefles van 2 uur te nemen. Op basis hiervan kijkt de instructeur hoeveel lessen er nodig zijn om een goede kans te maken in één keer te slagen. De rijopleiding wordt meestal over enkele dagen verspreid met op de laatste dag aansluitend het examen.

De minimum leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Je moet geslaagd zijn voor de theorie. Het examen vind plaats op het eigen oefenterrein in Susteren. Het duurt maximaal 30 minuten. Je moet een aantal oefeningen uitvoeren. Er zijn 2 groepen van 6 oefeningen. De examinator kiest de groep. Je moet er dan 5 voldoende uitvoeren.
Er word onder andere getoetst op:
file parkeren voor of achterwaarts
halve draai links
stop in de bocht
keren d.m.v. steken
recht achteruit rijden.