Home

Rijopleidingen

Rijopleidingen

De rijopleidingen van Keijbeck Opleidingen zijn al jaren een begrip in Limburg. In 1988 begon Roger Keijbeck met 1 auto en inmiddels zijn we gegroeid naar 3 bromfietsen, 9 motoren, 14 auto’s, 4 be-busjes, 2 bussen en ruim 16 voertuigen voor alle vrachtwagenrijbewijzen. Als misschien wel de grootste rijschool in Limburg zorgen we dagelijks voor het opleiden van nieuwe chauffeurs.

 

Ervaren rijschool in Limburg

 

Voor alle opleidingen geldt dat we ervaren rij-instructeurs hebben die met elk karakter om weten te gaan. Of het nu de voorzichtige beginnende rijder is of de stoere jongen, die het klusje wel even klaart. Dit geldt voor alle rijopleidingen van scooter tot aan de vrachtwagen.

  • Leerlingen voor het scooter-, brommobiel-, motorrijbewijs en auto met aanhangwagen is de opstapplaats in Susteren
  • Leerlingen voor het autorijbewijs worden thuis opgehaald
  • Leerlingen voor vrachtwagen- en busrijbewijzen kunnen opstappen in Susteren , Elsloo, Ittervoort, Asten, Venlo, Bladel of ‘s Hertogenbosch
  • Leerlingen voor het traktorrijbewijs kunnen opstappen in Susteren of Bladel

 

Maak hieronder een keuze uit een rijopleiding en kies of je wilt starten met de theorie, een intake, losse lessen of gelijk een pakket incl. examen. Als je een vraag hebt over een rijopleiding, kun je die in het formulier stellen.

Stel je vraag:

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.