Rijopleidingen

Maak hieronder een keuze uit een rijopleiding en kies of je wilt starten met de theorie, een intake, losse lessen of gelijk een pakket incl. examen.

null

Motor (A)

Ben je minimaal 17 jaar en wil jij je motorrijbewijs behalen? Hiervoor ben je bij Keijbeck Opleidingen aan het juiste adres.Lees meer »
null

Scooter (AM2)

Wil jij je scooter/bromfietsrijbewijs behalen? Dan ben je bij Keijbeck Opleidingen aan het juiste adres. Een scooter of een bromfiets is qua rijbewijs hetzelfde.Lees meer »
null

Brommobiel (AM4)

Wil jij je brommobiel rijbewijs behalen?  Dan ben je bij Keijbeck Opleidingen aan het juiste adres.Lees meer »
null

Auto (B)

Ben je 16,5 jaar en wil je graag je rijbewijs halen? Dan ben je bij Keijbeck Opleidingen aan het juiste adres. Ons wagenpark rijdt van maandag t/m zaterdag op de Limburgse wegen.Lees meer »
null

Auto met aanhangwagen (BE)

Wil jij je aanhangwagenrijbewijs behalen, dat kan al binnen 1 dag bij dé BE specialist van Limburg!

Lees meer »

null

Vrachtwagen (C)

Het vrachtwagenrijbewijs C halen in Limburg of Brabant? Voor deze complete opleiding bent u bij ons aan het juiste adres! We verzorgen deze opleiding op één van onze vestigingen in Susteren, Venlo, Asten of Bladel. Wil je een vrachtwagenrijbewijs halen dan is de minimumleeftijd 18 jaar.Lees meer »
null

Vrachtwagen met aanhangwagen (CE)

Het vrachtwagen met aanhangwagen rijbewijs CE halen in Limburg of Brabant? Voor deze complete opleiding ben je bij ons aan het juiste adres op één van onze vestigingen in Susteren, Venlo, Asten of Bladel.Lees meer »
null

Lichte vrachtwagen & Camper (C1)

Het lichte vrachtwagen/ Camper rijbewijs C1 halen in Limburg of Brabant? Voor deze complete opleiding ben je bij ons aan het juiste adres op één van onze vestigingen in Susteren, Venlo, Asten of Bladel. De minimumleeftijd om het C1 rijbewijs te kunnen behalen is 18 jaar.Lees meer »
null

Lichte vrachtwagen met aanhanger (C1E)

Ben je in het bezit van het C1 rijbewijs (vrachtauto tot 7500 kg), dan mag je rijden met een aanhanger met een maximale totaalmassa tot 750 kg.

Lees meer »

null

Bus (D)

Het bus rijbewijs D halen in Limburg of Brabant? Voor deze complete opleiding ben je bij ons aan het juiste adres op één van onze vestigingen in Susteren, Venlo, Asten of Bladel. Wil je een bus rijbewijs met beperkingen halen, dan is de minimumleeftijd 18 jaar.Lees meer »
null

Bus met aanhangwagen (DE)

Ben je in het bezit van het busrijbewijs (D), dan mag je een aanhanger voortbewegen met een maximale totaalmassa tot 750 kg.Lees meer »
null

Tractor (T)

Het Tractor rijbewijs halen in Limburg of Brabant? Voor de praktijkopleiding van het T-rijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken sinds 1 oktober 2018 over onze eigen tractor met kipper.Lees meer »
null

Lange Zware Voertuigen (LZV)

Het LZV certificaat in Limburg of Brabant? Voor deze complete opleiding ben je bij ons aan het juiste adres op één van onze vestigingen in Susteren, Venlo, Asten of Bladel. Wil je het LZV certificaat halen, dan dien je minimaal 5 jaar in bezit te zijn van het CE rijbewijs en moet Code 95 op je rijbewijs staan.Lees meer »
null

Taxi Rijbewijs

Iedereen die taxichauffeur wil worden, moet met goed gevolg het wettelijk verplichte CCV examen voor taxichauffeurs afleggen. Degenen die vóór 1 juli 2001 de chauffeurspas hebben gehaald, hoeven géén examen af te leggen.Lees meer »