Machtigen
Home

Machtigen

Machtigen

Als wij voor jou een praktijkexamen of TussenTijdse Toets Auto, Motor of Auto met aanhanger gaan aanvragen, dan moet je ons eerst machtigen. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet. Machtigen kun je alleen doen met je DigiD. Heb je deze nog niet, vraag deze dan aan op www.digid.nl.

Je moet dan een inlognaam en wachtwoord aanmaken. Vergeet dan niet je inlognaam en wachtwoord te noteren, want je kunt deze later niet meer opvragen. Als je de bevestigingsbrief van DigiD hebt ontvangen, dan moet je de DigiD nog activeren (zie de brief).

Daarna kun je ons machtigen op http://mijn.cbr.nl. Kies dan voor Opleider Machtigen en daarna voor de juiste categorie en het juiste examen of toets. Daarna kies je voor Zoek op opleidersnummer. Je hebt dan ons rijschoolnummer nodig: 9430R2. Accepteer de voorwaarden(als deze nog niet zijn geaccepteerd) en ga verder. daarna kun je ons machtigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kun je geen Digid aanvragen, dan kun je een formulier downloaden op de website van het CBR    Door het invullen van uw gegevens, gaat u akkoord met onze
    Privacyverklaring.