Keijbeck

15 september 2017

Geen reacties

Home Nieuws

Keijbeck, de opleider van Zuid-Nederland

Keijbeck, de opleider van Zuid-Nederland

Daar waar het in de jaren ’80 begon met één auto in Susteren, is Keijbeck inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste opleiders in Zuid-Nederland. Vanuit vestigingen in Susteren, Elsloo, Ittervoort, Venlo, Bladel en Den Bosch leiden we tegenwoordig particulieren en complete bedrijven op.

 

Vroeger hielden we ons alleen maar bezig met rijbewijzen. Tegenwoordig denken we meer met onze klanten mee en zorgen we voor alle opleidingen in de transport- en logistiek sector. Voor het werken in deze sector zijn veel verschillende certificaten, cursussen en/of opleidingen nodig en veel van deze bieden we allemaal aan. Voor vrachtwagenchauffeurs geldt dat ze moeten voldoen aan code-95 uren. Veel van onze theoretische en praktische bedrijfsopleidingen zijn hiervoor geschikt en daardoor kunnen we complete pakketten aanbieden voor bedrijven en particulieren in de branche. We regelen daarnaast ook alle toegankelijke subsidies voor de opleidingen.

Onderstaande categorieën laten zien op welke gebieden u bij Keijbeck aan het juiste adres bent:

  • – Alle rijbewijzen (scooter – brommobiel – motor – auto – aanhangwagen – camper – vrachtwagen (incl. aanhangwagen) – bus – tractor – lzv)
  • – ADR – Gevaarlijke stoffen (ADR-certificaat behalen of verlengen, veiligheidsadviseur, depotmedewerker)
  • – Arbo & Veiligheid (VCA, EHBO, BHV, AED of arbo training)
  • – Logistiek (heftruck, reachtruck, hoogwerker, ept, stapelaar, terminaltrekker)
  • – Praktijktrainingen (rijoptimalisatie, het nieuwe rijden, manoeuvreren, defensief rijden, BBS etc.)
  • – Chauffeurstrainingen (Fysieke bealsting, digitale tachograaf, lading zekeren, leefstijl etc.)
  • – Verticaal Transport (Machinist mobiele kraan, autolaadkraan, verreiker, hijsbegeleider etc.)
  • – Management Opleidingen (bedrijfsmanagement, wegvervoer goederen, calculatie, leidinggeven etc.)
  • – Vaarbewijzen 

Momenteel werken we aan een nieuwe site om bovenstaande opleidingen allemaal te huisvesten. Nu al merken we dat tal van bedrijven in verschillende provincies de weg naar Keijbeck weten te vinden. Zelfs (inter)nationale bedrijven mogen we tot onze klanten noemen. We zien een mooie groei in onze activiteiten en hopen zoveel mogelijk bedrijven en particulieren professioneel op te leiden. Het feit dat we in heel Zuid-Nederland al actief zijn, stemt ons tevreden. Desondanks blijven we kritisch en zorgen we dat de kwaliteit niet leidt onder de kwantiteit. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met het hele team (>35 personen) van instructeurs, docenten, kantoormedewerkers en directie hopen we ook in de toekomst nog te groeien en kijken we uit om mooie projecten aan te nemen. Niet alleen in een straal van 5km rondom Susteren, maar in heel Zuid-Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *