Home Rijopleidingen Vrachtwagenrijbewijs C

Spoedcursus Vrachtwagen Rijbewijs

Spoedcursus Vrachtwagen Rijbewijs

Wil jij binnen enkele dagen je vrachtwagen rijbewijs (met aanhanger of trekker oplegger) halen? Bekijk dan nu de mogelijkheden om binnen 2, 3 of 4 dagen in Asten (Noord-Brabant), Venlo (Noord-Limburg) of Susteren (Midden-Limburg) het C of CE rijbewijs te behalen. Lees nu meer over de mogelijkheden om evt. met overnachting te profiteren van de gunstige wachttijden in het zuiden des lands. Voor het CE Rijbewijs heb je reeds het C rijbewijs nodig.

 

Theorie behalen

 

Bij ons E-Learning pakket ontvang je een theorie-klapper en krijg je een toegangscode om online te oefenen en examens te maken. Vervolgens kunnen wij bij een willekeurige CBR-locatie in Nederland de theorie-examens voor RV1 & V2C reserveren. Info over de theorie voor Code 95 staat onder aan de pagina.

Kosten: € 399,-

 

Gezondheidsverklaring en medische keuring

 

Om het praktijkexamen voor je te kunnen reserveren dien je zelf via het CBR een gezondheidsverklaring aan te vragen en een rijbewijskeuring te ondergaan bij een arbo/bedrijfsarts. Ben er op tijd bij, want de verwerking bij het CBR kan tot wel 10 weken duren.

 

Twee-, Drie- of Vier-daagse spoedcursus vrachtwagen

 

Verspreid over 2, 3 of 4 dagen kun je een spoedcursus volgen bij Keijbeck Opleidingen. Afhankelijk van je ervaring en leervermogen kies je voor een pakket van 12, 18 of 24 uur inclusief praktijkexamen. De dagen worden achtereenvolgens gepland op onze locaties in Asten of Susteren. Voor beide locaties geldt dat er voldoende  hotels en B&B’s in de omgeving aanwezig zijn om te overnachten. Desgewenst kunnen wij enkele adressen doorgeven. Zodoende kunnen kandidaten uit het hele land profiteren van gunstige wachttijden door te lessen in het mooie zuiden.

 • Kosten voor het vrachtwagen rijbewijs (C)
  • 2-Daagse opleiding:  € 1227,-
  • 3-Daagse opleiding:  € 1623,-
  • 4-Daagse opleiding:  € 2019,-

 

 • Kosten voor het vrachtwagen rijbewijs met aanhanger of trekker oplegger (CE)
  • 2-Daagse opleiding:  € 1367,-
  • 3-Daagse opleiding:  € 1823,-
  • 4-Daagse opleiding:  € 2199,-

Let op: kosten van eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Optioneel: Vrachtwagen rijbewijs met Code 95

 

Voor veel kandidaten die beroepsmatig het vrachtwagen (met aanhangwagen / trekker oplegger) rijbewijs gaan gebruiken, zal ook de Code 95 hiervoor moeten worden behaald. Dit houdt in dat er een extra theorie-pakket wordt verzonden, waarmee je je kunt voorbereiden op het V3C-examen. Daarnaast dien je 2 extra toetsen te behalen. De zogeheten Toets Besloten Terrein en de PTC (Praktische Toets C).

Kosten: € 775,-

 

Geïnteresseerd in een spoedcursus?

 

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je om met een spoed het vrachtwagen rijbewijs te halen. Laat je gegevens met eventuele vragen of opmerkingen hieronder achter. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Contactformulier - Rijopleiding (spoed vrachtwagen)

 • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
lavivabet giriş -

kingbetting

- holiganbet -
dinamobet.club