Home Rijopleidingen

Tractorrijbewijs T

Tractorrijbewijs T

Het Tractor rijbewijs halen in Limburg of Brabant? Voor de praktijkopleiding van het T-rijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken sinds 1 oktober 2018 over onze eigen tractor met kipper. Het betreft een John Deere (6130R) tractor  met Fliegl landbouwkipper. De minimumleeftijd voor het T-rijbewijs is 16 jaar, echter mag je met 15,5 jaar al het theorie examen afleggen.

Het traject om je Tractor Rijbewijs te halen:

  • De theorieopleiding kun je behalen door middel van zelfstudie in combinatie met een e-learning module en een leerboek. Zodra je denkt dat je de leerstof beheerst kunnen we tevens voor jou het theorie-examen aanvragen. Een theorie-examen vindt plaats op een CBR theorie-examenlocatie naar keuze, dit is mogelijk op meerdere locaties in Nederland.
  • Om te bepalen hoeveel lessen iemand nodig heeft, raden we aan om te starten met een proefles. Zodoende kan de instructeur een reëel beeld geven hoeveel lessen er nodig zijn. Onze pakketten van 10, 15 & 20 lessen incl. praktijkexamen sluiten hierbij aan. Gemiddeld genomen heeft iemand 15 lessen nodig, maar dit verschilt logischerwijs per leerling. Het is ook mogelijk om de lessen en het examen los te boeken.
  • Het praktijkexamen vindt plaats op een CCV praktijklocatie of op onze locatie(s). Degene die het rijbewijs C haalt, hoeft geen examen te doen voor het T-rijbewijs.
  • Om het T rijbewijs te behalen is een ingevuld registratieformulier CBR gezondheidsverklaring verplicht.
  • Particuliere klanten betalen bij ons geen BTW (m.u.v. het theorie lesmateriaal)

 

Subsidie:

 

Volg je een opleiding in de de Groen, Grond of infra sector, dan zijn er subsidiemogelijkheden. Kijk HIER voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Bekijk dan snel een van onderstaande pakketten.

Stel je vraag of schrijf je in

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.