Home Rijopleidingen Busrijbewijs D

Spoedcursus Bus Rijbewijs

Spoedcursus Bus Rijbewijs

Wil jij binnen enkele dagen je bus rijbewijs halen? Bekijk dan nu de mogelijkheden om binnen 2, 3 of 4 dagen in Asten (Noord-Brabant), Venlo (Noord-Limburg) of Susteren (Midden-Limburg) het D rijbewijs te behalen. Lees nu meer over de mogelijkheden om evt. met overnachting te profiteren van de gunstige wachttijden in het zuiden des lands.

 

1. Theorie behalen & gezondheidsverklaring

 

Bij ons E-Learning pakket ontvang je een theorie-klapper en krijg je een toegangscode om online te oefenen en examens te maken. Vervolgens kunnen wij bij een willekeurige CBR-locatie in Nederland de theorie-examens voor RV1 & V2D reserveren. Info over de theorie voor Code 95 staat onder aan de pagina. Daarnaast dien je zelf via het CBR een gezondheidsverklaring aan te vragen. Ben er op tijd bij, want dit kan tot wel 10 weken duren. Zonder deze verklaring kun je nog starten met de spoedcursus voor de bus.

Kosten: € 399,-

 

2. Twee-, Drie- of Vier-daagse spoedcursus bus

 

Verspreid over 2, 3 of 4 dagen kun je een spoedcursus volgen bij Keijbeck Opleidingen. Afhankelijk van je ervaring en leervermogen kies je voor een pakket van 12, 18 of 24 uur inclusief praktijkexamen. De dagen worden achtereenvolgens gepland op onze locaties in Asten of Susteren. Voor beide locaties geldt dat we samenwerken met hotels en B&B’s om een kamer voor jou als kandidaat te reserveren. Zodoende kunnen kandidaten uit het hele land profiteren van gunstige wachttijden door te lessen in het mooie zuiden.

  • 2-Daagse opleiding: 12 uur rijlessen & praktijkexamen -> € 1307,-
  • 3-Daagse opleiding: 18 uur rijlessen & praktijkexamen -> € 1733,-
  • 4-Daagse opleiding: 24 uur rijlessen & praktijkexamen -> € 2159,-

 

3. Één- of twee-daagse spoedopleiding bus met aanhangwagen. 

  • 1-Daagse opleiding:    6 uur rijlessen & praktijkexamen ->€  975,-
  • 2-Daagse opleiding:  12 uur rijlessen & praktijkexamen ->€ 1485,-

Let op: je moet wel al in het bezit zijn van rijbewijs D. De kosten van eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen.

 

Optioneel: Bus rijbewijs met Code 95

 

Voor veel kandidaten die beroepsmatig het bus (met aanhangwagen / oplegger) rijbewijs gaan gebruiken, zal ook de Code 95 hiervoor moeten worden behaald. Dit houdt in dat er een extra theorie-pakket wordt verzonden, waarmee je je kunt voorbereiden op het v3D-examen. Daarnaast dien je 2 extra toetsen te behalen. De zogeheten Toets Besloten Terrein en de PTD (Praktische Toets D).

Kosten: € 699,-

 

Geïnteresseerd in een spoedcursus?

 

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je om met een spoed het bus rijbewijs te halen. Laat je gegevens met eventuele vragen of opmerkingen hieronder achter. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.