Home Rijopleidingen

Brommobiel Rijbewijs AM4

Brommobiel Rijbewijs AM4

Brommobiel Rijbewijs AM4
Wil jij je brommobiel rijbewijs behalen?  Dan ben je bij Keijbeck Opleidingen aan het juiste adres.

 

Opleidingstraject brommobiel rijbewijs:
Sinds 1 maart 2010 moet iedereen die een brommobiel gaat besturen en geen AM2, A of B rijbewijs heeft(bromfiets, motor of auto) een theorie- en een praktijkexamen voor de brommobiel afleggen. Slaag je hiervoor, dan krijg je een brommobiel rijbewijs (AM4).

 

Theorieopleiding:
Om jou zo veel mogelijk te helpen bieden wij de mogelijkheid aan om klassikale theorielessen te volgen. De theorielessen verzorgen wij geheel gratis, iedere derde vrijdag van de maand van 16:00 uur tot 18:00 uur op onze hoofdlocatie te Susteren. Aansluitend aan deze theorieles kunnen wij voor jou een theorie-examen inplannen op een CBR theorielocatie. Om het theorie-examen af te leggen moet je 15,5 jaar zijn. Verder verkopen wij de nieuwste VEKA Best theorieboeken, hierbij hebben wij ook de nieuwste USB sticks met oefenexamens.

 

Praktijkopleiding
Proefles
Vooraf aan de praktijkopleiding raden wij aan om eerst een proefles te volgen van twee uur. Hierin beoordeelt de instructeur je op een aantal punten, en kijkt hoeveel lessen ongeveer nodig zijn om een goede kans te maken om in een keer te slagen voor je praktijkexamen. Na de proefles adviseren wij een pakket wat het beste aansluit op het verkregen advies.

 

Rijopleiding:
De rijopleiding wordt meestal over enkele dagen verspreid, met op de laatste dag het examen.

 

Praktijkexamen:
Om het praktijkexamen af te leggen moet je 16 jaar zijn en het theorie examen hebben behaald. De locatie van je praktijkexamen is Susteren, op ons eigen terrein, waar je ook de praktijklessen hebt gevolgd. Het praktijkexamen duurt maximaal 30 minuten. Je wordt beoordeeld op je voertuigbeheersing door middel van een aantal oefeningen. Er zijn 2 groepen van 6 oefeningen. De examinator kiest welke groep. Je moet dan 5 van de maximaal 6 oefeningen met een voldoende afsluiten. Je mag wel elke oefening overdoen.

 

Bekijk hier een simpele uitlegvideo van het praktijkexamen voor de brommobiel.

Je kunt de lessen volgen met je eigen brommobiel. Deze moet dan wel verzekerd zijn en voorzien zijn van een kenteken en een L-plaat.

Heb je (nog) geen eigen brommobiel, dan kun je er via ons een huren.

 

Let op: Met je brommobiel rijbewijs mag je GEEN bromfiets rijden!

 

Kies een pakket, of vraag vrijblijvend informatie aan.

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.