Motorrijlessen weer toegestaan, maar hoe gaan we te werk?

Op 1 mei is bekend geworden dat motorrijlessen weer zijn toegestaan. Wel moeten de cononamaatregelen van het RIVM in acht worden genomen, zoals het houden van 1,5 meter afstand. Dit betekent dat Keijbeck weer gaat starten met motorrijlessen en jij kunt daar als eerste bij zijn.

 

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard nemen we alle maatregelen in acht en houden we afstand van elkaar. Zowel op kantoor als ook in de loods en op het oefenterrein. Laat het weten wanneer je ziekteverschijnselen vertoont, want dan is het raadzaam om thuis te blijven. We schudden voorlopig geen handen en hoesten en niezen gebeurt in de elleboog. We prefereren ernaar dat je zo veel mogelijk gebruik maakt van eigen spullen, denkende aan een helm, handschoenen, veiligheidskleding en oortjes voor tijdens de rijles.

 

Wie mag er als eerst?

  • Ben je al bezig met motorrijlessen? Dan bellen we je zo snel mogelijk om de lessen weer op te starten.
  • Had je je opgegeven voor de motor opstapdag? Dan bellen we je zo snel mogelijk op met een leuk aanbod.
  • Heb je nog niet gelest, maar wil je dolgraag je motorrijbewijs halen? Dan kun je je aanmelden voor een proefles of het totaalpakket. Hoe eerder je je aanmeld, des te eerder je de weg op mag.

 

Actie met aanschaf van nieuwe motorkleding

In samenwerking met Motoport uit Echt hebben we een unieke aanbieding voor nieuwe motorkleding. Kandidaten die bij Keijbeck gaan lessen kunnen kiezen uit twee verschillende sets. Set 1 bestaat uit een helm, handschoenen, een jas en broek. Set 2 bevat enkel een helm en handschoenen. Neem voor meer informatie contact op met Motoport.

Overige vragen?

Laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lavivabet giriş -

kingbetting

- holiganbet -
dinamobet.club