Keijbeck Opleidingen stopt alle activiteiten t/m 6 april

Update: 20-03-2020 | Naar aanleiding van het bericht dat het CBR alle examens annuleert t/m 6 april, worden er geen lessen en cursussen gegeven t/m maandag 6 april. 

 

In verband met het COVID-19 virus hebben wij helaas het besluit moeten nemen om alle lessen, cursussen en examens t/m 31 maart te annuleren. Mocht het CBR besluiten om langer dicht te blijven, zullen wij de periode ook verlengen. Klanten waarvan lessen/cursussen zijn geannuleerd, hebben inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen.

 

In dezelfde periode zal het kantoor tevens gesloten zijn. Wij vinden het vervelend om deze maatregelen te moeten nemen, echter moeten we op dit moment denken aan ieders veiligheid. Ons kantoor is in de periode t/m 31 maart daarom beperkt bereikbaar. Graag al uw vragen zo veel mogelijk via e-mail versturen aan info@keijbeck.nl

 

Onze medewerkers doen hun best om uw vragen te beantwoorden. Wel kan het langer duren dan u van ons gewend bent voordat u reactie heeft ontvangen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Het team van Keijbeck Opleidingen wenst iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze tijd.