Gratis Motor Opstapdag – 6 April

Motor opstapdag 2019 2

Op zaterdag 6 april organiseren we in Susteren onze jaarlijkse Motor Opstapdag. Een dag die bedoeld is om mensen kennis te laten maken met het rijden op een motor. In blokken van één uur brengen we de geïnteresseerde naar een speciaal oefenterrein waar onze ervaren instructeurs op je zullen wachten.

 

We starten die dag om 8:00 met het eerste blok en de laatste kandidaten zijn klaar om 16:00. De opstapdag is bedoeld voor diegene die nog geen ervaring heeft met het rijden op een motor en zodoende hun eerste kennismaking krijgen. Wij zorgen ervoor dat je een stevige jas, handschoenen en een helm krijgt. Daarnaast adviseren we om een stevige broek te dragen (minimaal spijkerbroek) en stevige schoenen tot over de enkels.

 

Aanmelden vóór 5 april | vol=vol

 

De opstapdag is gratis, waarbij we je van te voren een planning doorsturen in welk blok je bent ingepland. We verwachten je een kwartier voor aanvang op kantoor (Oude Rijksweg Noord 62a te Susteren), waarna we je naar het oefenterrein brengen. De minimale leeftijd is 18 jaar.

 

€200 Korting op een pakket

 

Na de eerste kennismaking met de motor ontvang je een aanbieding die je bij Keijbeck kan verzilveren om daadwerkelijk je motor rijbewijs te halen. Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Contactformulier - Motor Opstapdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *