Geneeskundige Verklaring
Home

Gezondheidsverklaring

Gezondheidsverklaring

Om een praktijkexamen voor je te kunnen reserveren dien je eerst een Gezondheidsverklaring in te vullen en op te sturen naar het CBR. De snelste manier om dit te doen is met je DigiD. Indien je nog geen DigiD hebt, dan kun je deze aanvragen op www.digid.nl.

  • Log in bij mijn.cbr.nl met je DigiD met SMS.
  • Kies voor Gezondheidsverklaring rijbewijs en volg de stappen
  • Let erop dat je kiest voor de juiste categorie.
  • Je kunt de kosten voldoen met iDeal.

Als je alle medische vragen kunt beantwoorden met NEE en je verstuurt de Gezondheidsverklaring, dan zal de verwerkingstijd bij het CBR ongeveer 5 werkdagen zijn. Je ontvangt dan bericht van het CBR. Zodra je bericht krijgt kun je dit aan ons doorgeven, zodat wij je praktijkexamen kunnen gaan plannen.

 

Indien je 1 of meerdere vragen met JA moet beantwoorden, dan zal het CBR meer informatie willen hebben en zal de verwerkingstijd langer zijn en zul je medische rapporten moeten toevoegen. Neem dan ook contact met ons op. Mocht je er niet uitkomen, of heb je hulp nodig bij het invullen, neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Voor de categorie C, CE en D moet ook nog een keuring plaatsvinden.    Door het invullen van uw gegevens, gaat u akkoord met onze
    Privacyverklaring.