Eindelijk goed nieuws: Rijlessen weer toegestaan vanaf 3 maart

Sinds 14 december was het niet mogelijk, maar vanaf woensdag 3 maart mag er weer gelest worden. Dat maakte premier Rutten vanavond bekend tijdens de persconferentie. Dit betekent dat alle individuele lessen van auto tot aan vrachtwagen met aanhangwagen weer gepland mogen worden.  

 

Vanaf woensdag 24 februari gaan we een nieuwe planning maken voor alle categorieën. Zodra we alle informatie hebben ontvangen, krijgen onze leerlingen daar bericht over. Ons grote wagenpark zorgt ervoor dat we ook met onze nieuwe leerlingen snel aan de slag kunnen. Kijk hiervoor onder het kopje rijopleidingen en laat je gegevens achter via het contactformulier op de betreffende pagina. Hoe eerder de aanmelding, des te eerder we met de leerling de weg op kunnen.

 

Nieuwe examens mogelijk vanaf 1 juni

Voor zover we nu weten, kunnen er nieuwe examens vanaf 1 juni worden ingepland. Tot die tijd plant het CBR de examens in die door de lockdown niet door zijn gegaan.

 

Vragen?

Laat het ons even weten via onderstaand contactformulier. Het zijn drukke tijden op dit moment, maar we proberen je zo snel mogelijk te helpen met je vraag/opmerking.

  • Door het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *