Corona-update: Voorlopig geen rijexamens en Code95, wel rijlessen

Het CBR heeft besloten om alle rijexamens, tussentijdse toetsen, medische rijtesten en Code95 cursussen te annuleren tot en met 31 maart. Keijbeck zal zo snel mogelijk contact opnemen met leerlingen die de komende weken een rijexamen, tussentijdse toets, medische rijtest of een Code95 cursus hebben gepland. Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe examens in te plannen of examens om te zetten. Dit is voor onbepaalde tijd onmogelijk gemaakt door het CBR.

 

Rijlessen gaan tot nader order wel door. Wij kijken van dag tot dag hoe de situatie zich ontwikkelt en volgen het advies van RIVM, GGD en de branche. Alle examens en Code95 cursussen die gepland staan vanaf 1 april gaan vooralsnog gewoon door.

De lesvoertuigen en lesplekken worden tijdens elke leswissel gedesinfecteerd en wij wijzen onze instructeurs erop zich te houden aan de reeds getroffen maatregelen.
Deze maatregelen zijn onder andere:

  • Wij schudden geen handen.
  • Tafels in leslokalen worden uit elkaar geplaatst, zodat de onderlinge afstand tussen leerlingen 1,5 meter bedraagt.
  • Sturen, motorhelmen, deurklinken etc. etc. worden extra gereinigd.

 

De gezondheid van onze klanten en ons personeel staat voorop, dus wij verzoeken leerlingen dringend lessen te annuleren bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts!

 

Houd onze social media en de site in de gaten voor verdere ontwikkelingen.