Acht Toyota Corolla’s in de nieuwe huisstijl van Keijbeck

Samen met De Signfabriek in Susteren is er begin dit jaar een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Keijbeck. De nieuwe kleuren, vormgeving en icoontjes worden gefaseerd uitgerold over de voertuigen, offline en online uitingen. Deze week zijn de eerste acht auto’s in de nieuwe huisstijl afgeleverd door Mengelers Groep. Gaaf hè?

 

In de nieuwe huisstijl is bewust gekozen om de kleuren rood, blauw en geel in ietwat andere tinten te handhaven, maar om de focus te verleggen van rood naar blauw. De eer was aan Mengelers Groep (gevestigd in Sittard, Maastricht & Landgraaf) om vier nieuwe voertuigen in de nieuwe stijl te leveren en aan De Signfabriek om vier voertuigen uit 2019 opnieuw te laten ‘wrappen’. Zodoende rijdt een groot gedeelte van het autopark van Maastricht tot aan Venlo vanaf deze week in de nieuwe huisstijl. We zijn erg tevreden over het resultaat en kunnen niet wachten om kilometers te maken in de provincie.

Acht Toyota Corolla’s in de nieuwe huisstijl van Keijbeck

Samen met De Signfabriek in Susteren is er begin dit jaar een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Keijbeck. De nieuwe kleuren, vormgeving en icoontjes worden gefaseerd uitgerold over alle voertuigen, offline en online uitingen. Deze week zijn de eerste achte auto’s afgeleverd door Toyota Mengelers Groep. Gaaf hè?

 

In de nieuwe huisstijl is bewust gekozen om dichter bij de huisstijl te zitten van de brancheorganisatie FAM Verkeersscholen. Het blauw, rood en geel blijft aanwezig, maar er worden andere tinten gebruikt. Toyota Mengelers Groep uit Sittard had de eer om de eerste voertuigen in de nieuwe stijl te leveren. Maar liefst acht nieuwe Toyota Corolla’s rijden vanaf deze week van Maastricht tot aan Venlo om kandidaten op te leiden. Wellicht dat de lesauto’s zo goed bevallen dat ze later zelf in de showroom staan om te kiezen voor een Toyota.