Via Keijbeck naar de rustige wegen in Zweden

Bij Keijbeck gaan we op zoek naar mooie verhalen van onze leerlingen. Onderstaand verhaal gaat over Marc, die met behulp van het vrachtwagen rijbewijs zijn wens om te emigreren naar Zweden liet uitkomen.

 

In 2017 ben ik bij Keijbeck opleidingen gestart met mijn C rijbewijs omdat ik vanwege emigratie plannen naar Zweden, graag vrachtwagenchauffeur wilde worden. Na het behalen van mijn theorie, code 95 en het praktijk C examen ben ik doorgegaan met mijn E achter C en heb de complete opleiding afgerond in november 2017.

 

Op dit moment zijn mijn vrouw en ik al in ver gevorderd stadium rondom de emigratie en heb ik inmiddels mijn eerste rijervaring in Zweden mogen opdoen bij Forsgårds åkeri. Met een 25,25 meter lange combinatie, waar je hier trouwens gewoon op mag rijden met je CE rijbewijs zonder LZV eisen.

 

Het is gewoon machtig om in dit land “lastbil med släp” (motorwagen met aanhanger) te mogen rijden en te kunnen ervaren hoe rustig het rijden hier in Zweden is. Graag wil ik Keijbeck Opleidingen langs deze weg bedanken voor hun aandeel om dit allemaal voor mij mogelijk maken.

 

Hej då,

 

Marc

Bij Keijbeck gaan we op zoek naar mooie verhalen van onze leerlingen. Onderstaand verhaal gaat over Marc, die met behulp van het vrachtwagen rijbewijs zijn wens om te emigreren naar Zweden liet uitkomen.

 

In 2017 ben ik bij Keijbeck opleidingen gestart met mijn C rijbewijs omdat ik vanwege emigratie plannen naar Zweden, graag vrachtwagenchauffeur wilde worden. Na het behalen van mijn theorie, code 95 en het praktijk C examen ben ik doorgegaan met mijn E achter C en heb de complete opleiding afgerond in november 2017.

 

Op dit moment zijn mijn vrouw en ik al in ver gevorderd stadium rondom de emigratie en heb ik inmiddels mijn eerste rijervaring in Zweden mogen opdoen bij Forsgårds åkeri. Met een 25,25 meter lange combinatie, waar je hier trouwens gewoon op mag rijden met je CE rijbewijs zonder LZV eisen.

 

Het is gewoon machtig om in dit land “lastbil med släp” (motorwagen met aanhanger) te mogen rijden en te kunnen ervaren hoe rustig het rijden hier in Zweden is. Graag wil ik Keijbeck Opleidingen langs deze weg bedanken voor hun aandeel om dit allemaal voor mij mogelijk maken.

 

Hej då,

 

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *