De droom van Sharona de Vries is uitgekomen

Met veel plezier delen we onderstaand verhaal met jullie. Sharona de Vries heeft het zo naar haar zin gehad bij Keijbeck Opleidingen dat ze het heeft samengevat in een mooi verhaal. Sharona, veel succes met het waarmaken van je droom en bedankt voor je enthousiasme.

 

Ik ben als 24-jarige begonnen met het behalen van mijn D rijbewijs, om via Hermes te mogen werken. De eerste keer les in de bus zal ik nooit meer vergeten! “Hooo meer naar links, en hoo niet zo snel”, hoor ik nog de instructeur nog steeds zeggen. Fred had ook van die leuke grapjes en was op een plezierige manier heel serieus. De weg door Asten en Someren is echt een uitdaging en god wat heeft Fred een geduld! Het examen kwam in beeld en op 22 augustus kreeg ik een hand van de examinator en was ik geslaagd.

 

Na 3 maanden kwam ik erachter dat ik niet op me plek zat op de bus en dat ik al vanaf kinds af aan de droom had om vrachtwagenchauffeuse te worden. Ik kwam terug bij Keijbeck om daar mijn groot rijbewijzen C en CE te behalen.

 

Het C-rijbewijs begon op de DAF. Rotondes waren op dat moment mijn zwakste punt en bij elke rotonde die ik nu rij, hoor ik Fred op de achtergrond “Rustiger, Rustiger, Ruuuustiger!!!”. Op 1 februari had ik het praktijkexamen voor het C-rijbewijs en Fred ging met me mee. Toen ik moest aandokken en Fred uitstapte, zag ik aan zijn gezicht dat het goed zat. Wederom in 1x geslaagd!

 

Met het CE-Rijbewijs heb ik het meest gelachen. De allereerste keer had ik een vriendin (ook een chauffeuse) mee. Bij de eerste keer achteruit rijden met trekker oplegger was geduld en gevoel erg belangrijk. Dat Fred naast de trekker liep en goede aanwijzingen gaf, was zelfs voor mijn vriendin erg leerzaam.

 

Dag 2 en 3 leste ik met Kristy. De stoere chick van Keijbeck! We hebben een halve dag op het terrein van Venlo denkbeeldig aangedockt. In totaal wel 30 keer naar voor en achteren en het effect was te zien op dag 3. Een high 5 was dan ook terecht want het heeft me veel moeite gekost! De laatste uurtjes van de lessen heb ik van zowel Kristy als instructeur Marcel gouden tips gehad voor het aandokken. Mooi dat ze me allebei heel graag wilden helpen.

 

Het examen naderde en na 1 uurtje les volgde het examen. Alles ging goed voor mijn gevoel, tot het zwakke moment van aandokken, na 3 keer strekken stond ik dus goed, al had ik dat zelf niet echt door. Maar door de goede uitleg, ben ik ook in 1x geslaagd voor mijn trekker oplegger.

 

Ik wil alle rij-instructeurs bedanken voor de goede lessen! Jullie geduld, en alle leuke momenten die we samen hebben gehad. Het was niet alleen het lessen zelf, maar ook de gezelligheid onder elkaar en de fijne gesprekken die ik met jullie heb gevoerd.

 

Nu ik mijn trekker oplegger heb, ga ik door als Ladytrucker en ga ik mij ontwikkelen bij Cornelissen Groep. Met jullie gouden tips ga ik met veel rijplezier en vertrouwen de weg op om uiteindelijk internationaal chauffeuse te worden.

 

Bedankt dat ik met behulp van jullie mijn droom heb kunnen waarmaken.

 

Dikke kus en Liefs,

Sharona de Vries

Met veel plezier delen we onderstaand verhaal met jullie. Sharona de Vries heeft het zo naar haar zin gehad bij Keijbeck Opleidingen dat ze het heeft samengevat in een mooi verhaal. Sharona, veel succes met het waarmaken van je droom en bedankt voor je enthousiasme.

 

Ik ben als 24-jarige begonnen met het behalen van mijn D rijbewijs, om via Hermes te mogen werken. De eerste keer les in de bus zal ik nooit meer vergeten! “Hooo meer naar links, en hoo niet zo snel”, hoor ik nog de instructeur nog steeds zeggen. Fred had ook van die leuke grapjes en was op een plezierige manier heel serieus. De weg door Asten en Someren is echt een uitdaging en god wat heeft Fred een geduld! Het examen kwam in beeld en op 22 augustus kreeg ik een hand van de examinator en was ik geslaagd.

 

Na 3 maanden kwam ik erachter dat ik niet op me plek zat op de bus en dat ik al vanaf kinds af aan de droom had om vrachtwagenchauffeuse te worden. Ik kwam terug bij keijbeck om daar mijn groot rijbewijzen C en CE te behalen.

 

Het C-rijbewijs begon op de DAF. Rotondes waren op dat moment mijn zwakste punt en bij elke rotonde die ik nu rij, hoor ik Fred op de achtergrond “Rustiger, Rustiger, Ruuuustiger!!!”. Op 1 februari had ik het praktijkexamen voor het C-rijbewijs en Fred ging met me mee. Toen ik moest aandokken en Fred uitstapte, zag ik aan zijn gezicht dat het goed zat. Wederom in 1x geslaagd!

 

Met het CE-Rijbewijs heb ik het meest gelachen. De allereerste keer had ik een vriendin (ook een chauffeuse) mee. Bij de eerste keer achteruit rijden met trekker oplegger was geduld en gevoel erg belangrijk. Dat Fred naast de trekker liep en goede aanwijzingen gaf, was zelfs voor mijn vriendin erg leerzaam.

 

Dag 2 en 3 leste ik met Kristy. De stoere chick van Keijbeck! We hebben een halve dag op het terrein van Venlo denkbeeldig aangedockt. In totaal wel 30 keer naar voor en achteren en het effect was te zien op dag 3. Een high 5 was dan ook terecht want het heeft me veel moeite gekost! De laatste uurtjes van de lessen heb ik van zowel Kristy als instructeur Marcel gouden tips gehad voor het aandokken. Mooi dat ze me allebei heel graag wilden helpen.

 

Het examen naderde en na 1 uurtje les volgde het examen. Alles ging goed voor mijn gevoel, tot het zwakke moment van aandokken, na 3 keer strekken stond ik dus goed, al had ik dat zelf niet echt door. Maar door de goede uitleg, ben ik ook in 1x geslaagd voor mijn trekker oplegger.

 

Ik wil alle rij-instructeurs bedanken voor de goede lessen! Jullie geduld, en alle leuke momenten die we samen hebben gehad. Het was niet alleen het lessen zelf, maar ook de gezelligheid onder elkaar en de fijne gesprekken die ik met jullie heb gevoerd.

 

Nu ik mijn trekker oplegger heb, ga ik door als Ladytrucker en ga ik mij ontwikkelen bij Cornelissen Groep. Met jullie gouden tips ga ik met veel rijplezier en vertrouwen de weg op om uiteindelijk internationaal chauffeuse te worden.

 

Bedankt dat ik met behulp van jullie mijn droom heb kunnen waarmaken.

 

Dikke kus en Liefs,

Sharona de Vries

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *